Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Våga vara den du är : Det är du som är originalet
Isbn: 978-91-4350-439-2
Förlag: Bokförlaget Bonnier Existens
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Våga vara den du är : Det är du som är originalet

Vem är du egentligen? Kanske tycker du att livet fungerar bra men är ändå intresserad av att utvecklas som människa. Kanske känner du att det finns en del av livet som kan förändras till det bättre. Eller att hela livet egentligen borde vara mycket mera än så här! Något djupare och mer meningsfullt, något som ligger närmare det som egentligen är du. Våga vara den du är är en bok för dig som söker efter det autentiska. Genom att våga vara ett original och inte en kopia kan du återfinna din lust och din kreativitet!

Med inspirerande tankar och konkreta handlingsplaner coachar Mia Lehndal dig att hitta ditt sanna jag. Hon lär dig att skärskåda de värdesystem som styr dig, att ifrågasätta "sanningar" som du fått med dig från andra och gjort till dina, att våga ändra tankemönster, att leva i nuet och att stärka din självkänsla.

Läs mer på http://www.vagavaradenduar.se

Om boken på Adlibris.se:

Riktig bra, iniktsgivande, lustskapande! Betyg:****

"Det här är en riktigt bra bok tycker jag. Den ger en massa kloka insiktsgivande perspektiv på livet, men också så mycket mer. Den ger lust till förändring. Och kanske beror det på att text och budskap är så enkla och raka att man inte kan låta bli att inspireras att verkligen göra något av dem. Tänker t ex på de enkla textraderna i början av boken: "Insikter + insikter = en massa kloka tankar. Insikter + handling = verklig förändring". Ord som kändes som de talade direkt till mig, direkt till mitt liv. För en gångs skull har jag verkligen gjort övningarna i boken. Inte pliktskyldigt utan för att jag verkligen fick lust till det och lätt insåg värdet i uppgiften. Jag håller fortfarande på och jobbar med övningarna och de reflektioner och aktiviteter de skapat, och har därför inte läst klart boken än. Men vill redan nu varmt rekommendera den här lilla guldklimpen till bok till alla som är sugna på att utveckla sina liv, ifrågasätta av normer givna sanningar o verkligen göra det som de själva vill. Och njuta på vägen!:-D"av Patrik, 2008-05-12


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone