Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den enda lögnen
Isbn: 978-91-8582-313-0
Förlag: Earbooks
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Tomas Bolme
Length: 14 timmar 23 minuter

Ljudbok

Den enda lögnen

Den enda lögnen har utsetts av Library Journal till en av de fem bästa deckarna under 2007 i USA (Best Thrillers of 2007).

"Harlan Coben är mästare på intriger med snabba vändningar. Fängslar från den första sidan - chockerar på den sista." Dan Brown

En natt försvinner fyra ungdomar som befinner sig på ett sommarläger i skogens mörker. Två av dem hittas sedan brutalt mördade. De andra två är spårlöst försvunna ­ förmodligen döda. En misstänkt man grips och döms senare för morden. Fyra familjer får sina liv förändrade för alltid.

Paul Cope Copeland, distriktsåklagare, har efter tjugo år lämnat sin systers tragiska död bakom sig. Han är fullt sysselsatt med att balansera sin uppåtgående karriär med livet som ensamstående far till en sexårig flicka. Cope arbetar hårt med ett kontroversiellt rättsfall: att få två rika vita collegepojkar fällda för en brutal våldtäkt på en svart prostituerad strippa.

När en man hittas mördad upptäcks kopplingar till Cope som arbetade som ledare på sommarlägret och till händelserna som inträffade tjugo år tidigare.

Den enda lögnen bjuder, liksom Harlan Cobens tidigare böcker, på en snabb dialog, tvära kast och många överraskningar. Den enda lögnen är en berättelse om familjerelationer, hemligheter och misstag som kastar sin skugga över många personers liv.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone