Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Katt och råtta
Isbn: 978-91-7523-388-8
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2015
Uppläsare: Mats Eklund
Length: 9 timmar 33 minuter

Ljudbok

Katt och råtta

»Ett av kriminallitteraturens riktigt stora författarskap.« MAGNUS UTVIK, GOMORRON SVERIGE, SVT
»Storbritanniens främsta deckarförfattare.« DAILY MIRROR

En missbrukare hittas död i ett ockuperat hyreshus i Edinburgh, liggande som ett kors på golvet med utsträckta armar mellan två nedbrända stearinljus, och med en femuddig stjärna slarvigt målad på väggen ovanför.
Bara ännu en död missbrukare - tills kommissarie John Rebus börjar gräva sig djupare ner i den likgiltighet och svekfullhet, det förräderi och den smuts som lurar bakom Edinburghs putsade fasad.
Ingen annan än John Rebus verkar bry sig om dödsfallet, som alltmer börjar likna ett mord. Här finns en förförisk fara som han nästan kan känna smaken av - något som talar till de mörkaste delarna av hans psyke

IAN RANKIN är en skotsk författare som blivit känd världen över för sin romanserie om kommissarie John Rebus. Ian Rankin har bland annat belönats med en Edgar Award, en CWA Gold Dagger, en CWA Diamond Dagger och en Chandler-Fulbright Award och räknas i dag till kriminallitteraturens största namn. Katt och råtta är den andra boken i Modernistas utgivning av John Rebus-serien och presenteras här för första gången på svenska, i översättning av Nils Larsson.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone