Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien
Isbn: 978-91-7785-007-6
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2017

E-bok

Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien

Johan hade kommit till det stadiet i livet då barnen flyttat ut och han fann tillvaron outhärdligt inrutad och trist i sitt torftiga känslomässigt hämmade liv i äktenskapet. En dag kom ett brev från arbetsförmedlingen angående ett jobb som dataadministratör på en datingsida som han anmodades söka, men till råga på allt även praktisera hur dating fungerade rent konkret, annars riskerade han att förlora a-kassan. Han fick därmed kontakt med många unga frapperande damer i Östasien, främst i Filippinerna och bestämde sig med oomkullrunkelig beslutsamhet för att ta ut skilsmässa och lämna celibatets Sverige för en mångårig, delvis ekivok, men i övrigt mycket spännande vistelse i Filippinerna, Thailand och Malaysia. Bokens handling är baserad på en verklig händelse.


Göran B. Johansson, född 1945 i en arbetarklassfamilj i Göteborg, är en mångfacetterad person. Han har under åren skaffat sig kunskap och färdigheter inom många skilda områden, från det jordnära lantbruket till den virtuella datavärlden. Han tjänstgjorde i FN-styrkorna på Cypern på 1960-talet. Geopolitik, idéhistoria samt global historia är hans huvudsakliga intressen.
Att ha musik som en följeslagare igenom livet, att spela själv på olika instrument såsom violin, klassisk gitarr , piano samt olika dragspel, har fördjupat hans kreativitet och förfinat hans inlevelseförmåga, egenskaper vilka kommer väl till pass när Göran skriver.
Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien är Göran B. Johanssons första bok som han fått inspiration till under tiden i Sydostasien.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone