Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fågel Felix
Isbn: 978-91-7697-375-2
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2017
Uppläsare: Håkan Julander
Length: 11 timmar 35 minuter

Ljudbok

Fågel Felix

Apotekaren Felix Larson befinner sig i en livskris. Han borde hjälpa sin plastsyster, överläkaren Kattis Melin att avslöja medicinen som fått hiv-viruset att mutera. Istället drar han sig undan världen.

Anne Fayal har sökt Felix en tid när hon finner honom. Hon involverar honom i en plan som ska göra henne fri från medicinsmugglarna som tagit över hennes liv och medicinföretaget i Frankrike där hon arbetar. Jakten på frihet för dem till en fabrik i södra Kina.

Från samma tillverkare köper kroppsbyggaren Kent Klarqvist dopningsmedel, som han lönsamt säljer vidare på svarta marknaden.

Kent, Anne och Felix dras in i ett spel där ingen kan lita på någon annan än sig själv, och samtidigt utbreder sig det muterade hiv-viruset. Kan Kattis förhindra att det sprider sig bortom all kontroll?

Fågel Felix är den fristående avslutningen på Magnus Jahnssons pillerthriller-trilogi.

Magnus Jahnsson föddes 1968 och har jobbat med läkemedel under hela sitt yrkesverksamma liv. Magnus bor i Saltsjö-Boo. Han har utbildat och föreläst om läkemedelskvalitet på tre kontinenter och har sedan barnsben haft en passion för att skriva och läsa. Läs mer om Magnus och hans skrivande på www.jahnsson.com


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone