Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bryggan
Isbn: 978-87-1186-076-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2017
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 8 timmar 42 minuter

Ljudbok

Bryggan

'På en stolpe hängde en frälsarkrans, och vid sidan om en båtshake. Han bräckte bort sprinten på lådan, lyfte på locket och plockade upp en plastpåse. Efter att ha fått isär det kraftiga blixtlåset drog han ur innehållet, tittade sig diskret omkring och gick tillbaka till svanparet. Välriktat, och med perfekt precision, kastade han nätet över den ena svanen.'

En man har anmälts försvunnen av sin sambo Cecilia och polisinspektör Annika Vester tar sig an fallet. Men utredningen drar upp traumatiska känslor och minnen från Annikas förflutna som är svåra att bearbeta. När Cecilia blir utsatt för grov misshandel blir Annika allt mer engagerad i kvinnans privatliv och våldsamma händelser från förr uppdagas. Samtidigt som Annika börjar närma sig sextio och håller dottern, barnbarn, och särbon Rolf varmt om hjärtat måste Annika göra upp med Livet, både i jobbet och privat. Dessutom är det något som gnager när det gäller Cecilia. Men vad kan det vara som kvinnan håller hemligt?

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polisinspektör och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.

I Cherstin Juhlins böcker Anagram, Bryggan och Collage får vi följa Annika Vester i sin roll som polisinspektör. Utöver av att vara spännande kriminalromaner så tar böckerna upp realistiska arbetsförhållanden inom polisen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone