Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tsatsiki och Hammarn
Isbn: 978-91-2715-599-2
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2018
Uppläsare: Liv Mjönes
Length: 3 timmar 30 minuter

Ljudbok

Tsatsiki och Hammarn

Vi måste skaffa oss ett liv, sa Per Hammar. Vi klunsar, sa Tsatsiki och höjde på ögonbrynen. Okej, sa Per Hammar och knöt handen. Om jag vinner måste du säga till Kim att du gillar henne. Nu? frågade Per Hammar. Nu, sa Tsatsiki. Ingenting är kul längre, tycker Tsatsiki. Särskilt okul är det att Göran och Morsan bara bråkar, att det inte finns några pengar och att grannen von Prutt klagar på allt. Dessutom tycker tjejerna i klassen att Tsatsiki och Hammarn är helt värdelöst barnsliga (trots att Tsatsiki har fyllt fyra hår.) Enda ljusglimten är att pappa bläckfiskaren har lovat att de ska få vara hela sommarlovet i Agios Amos. Men vuxna bara lovar och lovar. Ska man komma någonstans och få lite kul här i världen får man fixa det själv, så mycket fattar Tsatsiki. Och det tänker han göra!

Tsatsiki och Hammarn är den sjätte delen i serien. 2O år efter debuten får vi återse Tsatsiki-Tsatsiki Johansson! Hela serien om Tsatsiki kommer dessutom i nyutgåvor, så att en ny generation kan få ta del av dessa varma och fängslande böcker som hör till vår tids verkliga klassiker.

Moni Nilsson (född 1955) är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Under sin författarbana, som spänner över nästan 30 år, har hon skrivit inom många olika genrer och för olika åldrar. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki som översatts till över 20 språk och även har filmatiserats.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone