Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Så mycket kärlek kan inte dö
Isbn: 978-91-2715-645-6
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: oktober 2018
Uppläsare: Hedda Stiernstedt
Length: 2 timmar 44 minuter

Ljudbok

Så mycket kärlek kan inte dö

Leas mamma ska dö. Lea hatar läkarna som inte kan ge henne rätt medicin och hon hatar slangarna under mammas näsa och hennes andfådda andetag. Och hon hatar Noa. Noa som varit hennes bästis hela livet, men inte är det längre. Mitt i allt det hemska pågår livet ändå, med mamma, pappa och storebror Lucas. Det är skoldagar med king på skolgården och fotbollsträningar med Pernilla Skvallerbyttan Olsson och det är drömmar om att få snorkla i Söderhavet. Allt medan mamma blir sjukare.

Med stor psykologisk insikt, värme och humor, gestaltar Moni Nilsson det allra svåraste: att förlora sin mamma i förtid, medan man själv fortfarande är barn. Utan att väja för det tunga är det här också en tröstebok. En bok om livet och vänskapen och den kärlek som aldrig kan dö.

Moni Nilsson är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki. Hon är flerfaldigt prisbelönad och hennes böcker är översatta till över tjugo språk.

Joanna Hellgren är illustratör och serietecknare, utbildad på Konstfack i Stockholm. Hon har bland annat illustrerat böckerna om Katitzi.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone