Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Storm på Lövtorp
Isbn: 978-87-2609-209-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: oktober 2018
Uppläsare: Isabelle Hüttner Häggstrand
Length: 2 timmar 39 minuter

Ljudbok

Storm på Lövtorp

Mamma väcker Ingela mitt i natten och ber henne att snabbt packa ihop kläder så hon kan åka bort några dagar. Vad är det egentligen som sker? Mamma vill inte förklara, utan ber bara att Ingela ska skynda sig. De slänger in väskorna i bakluckan på bilen och kör ut i natten, med mormors stuteri Lövtorp som mål.

Ingelas pappa har träffat någon annan. Det är därför mamma och Ingela gett sig av. Ingela är förkrossad över nyheten, men samtidigt har ett litet hopp tänts. Betyder detta att hon och mamma kan flytta till mormor och Lövtorp för alltid? Lövtorp är Ingelas favoritplats att vara på och här finns dessutom Rebecka, som enligt Ingela är den finaste hästen i världen.

Susanne Jobs är en svensk författare som skrivit böcker både för ungdomar och vuxna. Hon har skrivit både skönlitteratur och faktaböcker. Jobs arbetar även som journalist och fotograf.

Ingela har inte hälsat på sin mormor på Lövtorp på över tio år. Hennes mormor är en hästgalen tant som inte alls är som mormödrar ska vara. När Ingela återvänt till Lövtorp ändras dock hennes negativa bild av både mormor, landsbygden och hästar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone