Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bli en framgångsrik investerare
Isbn: 978-91-8946-893-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Length: 3 timmar 58 minuter

Ljudbok

Bli en framgångsrik investerare

I "Bli en framgångsrik investerare" så bjuds du in till investerarnas värld. En värld som kommer att hjälpa dig på din väg till att bli miljonär. Du kommer att lära dig om konceptet aktier. Bland annat om vad en aktie är, vad avkastning och direktavkastning är för något. Du kommer även att lära dig om olika metoder och olika investeringsfilosofier från några utav världens framgångsrikaste investerare. I boken erbjuds du en förfinad och vidareutvecklad investeringsfilosofi som är baserad på världskända investerare bland annat Warren Buffett, Peter Lynch och Philip A. Fisher. 

Du lär dig grundläggande nyckeltal som är högst intressanta vid beaktandet utav en eventuell investering i ett företag som verkar intressant. Du lär dig också hur du räknar hem investeringen och om det är en bra investering.

Lär dig att räkna på framtida avkastningar och hur dessa ökar övertid eller inte. Du kommer också lära dig om konceptet vallgravar i företag, vad det är och dessutom hur man hittar dessa i olika industrier.

I "Bli en framgångsrik investerare" erbjuds du en enklare form utav börspsykologi, vad du ska akta dig för, de vanligaste fallgroparna och hur ränta på ränta effekten kan göra dig till en miljonär över tid. Du kommer också att lära dig om hur våghalsig och dumdristig börsmarknaden kan vara och varför du behöver vara på din vakt.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone