Jump to content
Cover for Råd till dig som är stressad och trött
Isbn: 978-91-2782-864-3
Publisher: Natur & Kultur
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: February 2022
Narrator:
Kerstin Jeding
Giorgio Grossi
Length: 3 hours 9 minutes

Audiobook

Råd till dig som är stressad och trött

”Välkommen till vår bok om att hantera stress. Vår ljudbok vänder sig till dig som känner dig stressad, trött, förvirrad, distraherad eller ofokuserad och letar efter enkla saker du kan göra själv för att komma ur det.

Känner du trötthet i samband med vardagens press och stress, så tror vi att du kommer att ha god hjälp av våra råd. Den stress vi tänker på är den som innebär att du har för mycket att göra, det är eller har varit svårt att hinna med, eller så har det krånglat och du har fått överarbeta saker antingen på arbetet eller din fritid.”

Giorgio Grossi och Kerstin Jeding är två ledande aktörer inom stresshantering i Sverige och har tidigare skrivit böcker tillsammans – nu kommer deras första ljudbok med specialanpassat innehåll, gjord direkt för den som kanske hellre lyssnar än läser. 

Här finns fakta, råd, övningar och tips för hur man kan ta hand om sig i tider när det känns för mycket extra allt – egenvård vid utmattning och stress.

Råd till dig som är stressad och trött innehåller forskningsunderbyggda grundläggande råd, varvat med övningar.

Övningar för dig som är stressad och trött innehåller enbart övningarna, så att dessa är lätta att hitta och lyssna på separat för den som vill det.

Komposition och ljuddesign av Charles Eggers.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone