Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Philip – Drottningens make
Isbn: 978-91-8054-445-0
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Philip – Drottningens make

Även om Philip föds som prins av Grekland och Danmark är det långt ifrån självklart att han en dag ska gifta sig med drottningen av ett imperium. Philips familj är omgärdad av skandaler och förfall, och hans uppväxt är ensam och tumultartad. Inom militären finner han sin väg i livet, men redan när han är 30 år gammal dör hans svärfar, kung George VI. Plötsligt inser Philip att han från och med nu måste leva i skuggan av sin fru, som ”drottningens make”.

DROTTNINGENS MAKE berättar historien om prins Philips 99-åriga liv. Lyssna också på de andra avsnitten om bland annat drottning Elizabeth II, prinsessan Diana och prins Harry och Meghan Markle.

Serien DEN ENGELSKA KUNGAFAMILJEN är full av skandaler, hemligheter, rikedom, plikter och olycklig kärlek. Alla ord och begrepp som vi kanske förknippar med det engelska kungahuset. I den här serien gör vi en resa genom de senaste hundra åren och umgås med hela den berömda och beryktade kungafamiljen. Serien är baserad på verkliga händelser från huset Windsors historia och har omvandlats till filmiska scener. Serien är skriven av RAKKERPAK PRODUCTIONS för Word Audio Publishing International.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone