Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Elizabeth del 2 – Den längst regerande monarken
Isbn: 978-91-8054-447-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Elizabeth del 2 – Den längst regerande monarken

Drottning Elizabeth II var den längst levande och sittande monarken. Alltid känd för att sätta plikten före lusten. Men det var aldrig lätt. Pressen kritiserade upprepade gånger kungafamiljen, särskilt efter att flera av Elizabeths barns äktenskap upplösts och i samband med prinsessan Dianas död 1997. Året 1992 beskrev hon själv som sitt annus horribilis.

DEN LÄNGST SITTANDE MONARKEN är det andra av två avsnitt om drottning Elizabeth II. Elizabeth II dog den 8 september 2022 och Charles blev till slut kung. Lyssna också på de andra avsnitten om bland annat prinsessan Diana, Harry och Meghan och prins William och Kate Middleton.

Serien DEN ENGELSKA KUNGAFAMILJEN är full av skandaler, hemligheter, rikedom, plikter och olycklig kärlek. Alla ord och begrepp som vi kanske förknippar med det engelska kungahuset. I den här serien gör vi en resa genom de senaste hundra åren och umgås med hela den berömda och beryktade kungafamiljen. Serien är baserad på verkliga händelser från huset Windsors historia och har omvandlats till filmiska scener. Serien är skriven av RAKKERPAK PRODUCTIONS för Word Audio Publishing International.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone