Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den tjuvaktiga författarinnan
Isbn: 978-91-8931-863-2
Förlag: Southside stories
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2022
Uppläsare: Fredde Granberg
Length: 10 timmar 43 minuter

Ljudbok

Den tjuvaktiga författarinnan

Kriminalkommissarie Edvard Nordenmark stirrar på mobilen. En fot har hittats i havet. Det är inte den första. I tolv års tid har olika kroppsdelar flutit iland utanför Norrköping. Att likdelar hittas i havet är inte ovanligt. Men här, i den vackraste av alla skärgårdar, Sankt Anna, kontinuerliga fynd i tolv års tid. Omöjligt.

Samtidigt är Amina Almroth, 43, succéförfattare, medias gullegris med den besynnerliga egenheten att stjäla allt i sin väg, på väg till ön Morbrorsklabben för att föreläsa för andra kvinnor om skrivandets ädla konst. Framför sig ser hon några dagar med spabehandlingar, avkoppling och nätverkande. I stället blir hon indragen i en polisutredning, efter att en kvinna försvunnit spårlöst och en annan hittats död. En galning härjar på ön och något döljer sig i mörkret i de gamla övergivna militärtunnlarna.

Erik Thulin har bland annat skrivit succéserien JordbundenDen tjuvaktiga författarinnan blir hans fjortonde bok, en polisthriller där tempot är högt och överraskningarna som vanligt många.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone