Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Man tager vad någon haver
Isbn: 978-91-8000-475-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Maria Lyckow
Length: 3 timmar 48 minuter

Ljudbok

Man tager vad någon haver

Agneta har länge längtat efter en ny man i sitt liv. Men aldrig hade hon väl trott att hon skulle stöta ihop med honom på Systembolaget. Men det är just där, över hyllorna med italienska viner, som deras blickar möts för första gången. Till en början känns allting bra. Visserligen är Janus lite småtråkig med sina beige kläder, men det ska hon nog lyckas råda bot på. Efter ett tag får Agneta dock signaler om att allt inte står riktigt rätt till. Vad är det för märkliga förehavande Janus har med kommunalpolitikern Bjarne Eng? Och hur kan han plötsligt ha råd att bjuda henne på en lyxig semester?

Samtidigt har bästa väninnan Carina fått upp ögonen för nye chefen Henrik. Han ger tydliga signaler om att han gillar henne mer än som kollega, så besvikelsen blir stor när hon en dag får syn på honom tätt intill en mycket ung kvinna.

Tillsammans bestämmer sig Agneta och Carina för att än en gång ge dessa svekfulla män en ordentlig läxa.

Maria Steen arbetade i många år som journalist, innan hon 2016 debuterade som författare. "Man tager vad någon haver" är femte delen i hennes uppskattade feelgood-serie ”I vått och torrt".


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone