Jump to content
Cover for Villa Sommarvind
Isbn: 978-91-8019-812-7
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Novels
Accessible since: March 2023

E-book

Villa Sommarvind

Någon smyger omkring utanför skärgårdsvillan på Talludden. Lämnar fotspår, försöker ta sig in – och lyckas till slut. Föremål försvinner, men det verkar ändå inte röra sig om någon vanlig inbrottstjuv. För Estelle känns inte längre släkthuset som den trygga plats det alltid varit.
Relationen till de tre vuxna sönerna har också blivit komplicerad efter att decennier av hemligheter nu avslöjats och de måste allesammans finna sina nya roller. Mårten, Niklas och Nils – alla har de olika sätt att återskapa sina liv och förhållandet till Talludden.
Estelles barnbarn Nom, som borde ta skolbåten in till gymnasiet på fastlandet, dras alltmer till kollektivet av några unga, rotlösa människor som flyttat in i ett märkligt hus som ligger dolt på en del av ön där hon tidigare aldrig satt sin fot. Det är ett hus som bär på många minnen, en länk till en historia som förträngts, men som nu kommer upp till ytan och förändrar tillvaron för alla inblandade.
"Villa Sommarvind" är den andra boken om människorna på Talludden, uppföljare till "Arvegodset". Eva Swedenmark och Annica Wennström har tidigare bl a skrivit bokserien om familjen kring La Stella.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone