Jump to content
Cover for Den solvarma apelsinlunden
Isbn: 978-87-2713-548-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: May 2024

E-book

Den solvarma apelsinlunden

Erica och hennes mamma Maria har alltid haft ett starkt band. Hennes pappa har aldrig varit med i bilden men det har aldrig gått någon nöd på dem, i deras lilla men kärleksfulla familjekonstellation behövs ingen annan. Men när Maria går bort i cancer vänds Ericas liv upp och ned, och hon kan inte hjälpa att önska att det fanns någon annan att luta sig mot.

Erica kämpar med den bottenlösa sorgen efter sin mors bortgång när hon plötsligt får ett oväntat samtal. Kvinnan på andra sidan linjen presenterar sig som Bianca och påstår sig ha varit en nära vän till Maria. Bianca bjuder ner Erica till sitt hem i Spanien och trots att Erica aldrig har hört talas om henne tidigare så vinner nyfikenheten om hennes mammas förflutna över förnuftet, och snart sitter hon på ett plan mot den spanska solkusten.

”Den solvarma apelsinlunden” är en gripande feelgood-roman om hopp, kärlek och nystarter. Det är också en berättelse om att hitta sig själv, och vikten av de starka band vi knyter till dem vi älskar allra mest.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone